Punten

Punten

Hier vind je de tussenstand tot 18 oktober 2020.

Uiteraard is deze tussenstand pas definitief na de eerstvolgende bestuursvergadering.


Hier vind je de eindstand 2019.

Alweer een dikke proficiat aan Jurgen Naudts en Marc De Cauwer voor het behalen van de gele trui.  Voor Jurgen was het al de 5de keer, voor Marc maar liefst de 12de keer (!!!!!!) .  Ook een welgemeende proficiat aan Katelijne Baes.  Zij is de allereerste vrouwelijke laureaat in de geschiedenis van Blijf Fit.


Regelmatigheidsklassement

Al sinds 1977 worden alle kilometers en alle punten van alle leden nauwkeurig bijgehouden en daar wordt een klassement van gemaakt. Benieuwd? Klik dan hier


Alle gele truien sinds 1977

Hier vind je alle eindwinnaars van de gele trui sinds 1977!


Puntentoekenning

De algemene regel:  wie de rit volledig uitrijdt, krijgt de volledige punten.

Per 50 km wordt in principe 1 punt toegekend, maar je kan hier beter kijken naar het overzicht op onze pagina "soorten ritten".


Om te weten hoeveel punten iemand verdiend heeft bij vroegtijdig stoppen, wordt volgende regel toegepast: deel het aantal kilometers van de rit door het aantal te verdienen punten; je verkrijgt dan het aantal kilometers die in die rit te rijden zijn per punt.


Voorbeeld : In een rit van 126 km (3 punten) wordt er 1 punt toegekend vanaf 42 km, 2 punten vanaf 84 kilometer, enz ... (want 126 : 3 = 42  !)


De uitzonderingen:


1. Sommige ritten die géén 50 km bedragen, krijgen toch 2 punten.

2. Voor bergritten en ritten op heuvelachtig terrein wordt 1 punt per 40 km toegekend. Welke ritten hier­voor in aanmerking komen wordt bepaald door de Raad van Beheer.


WIE DE CLUB, ZIJN SPONSORS EN ZICHZELF RESPECTEERT ZORGT ER VOOR DAT HIJ/ZIJ IN CORRECTE KLEDIJ IS  ¡!! WIE DAT MET OPZET NIET DOET, KRIJGT GÉÉN PUNTEN EN RISKEERT HET DAAROPVOLGENDE JAAR NIET MEER TOEGELATEN TE WORDEN TOT WTC BLIJF FIT !!!
Copyright © Karel Van Gysel