Kledij

Kledij

Onze kledij wordt sinds 2021 verzorgd door Bioracer.

Verantwoordelijke voor de contacten met de leverancier BIORACER: Ivan Vincke, Varenbergstraat 9, 9170 Sint-Gillis-Waas, gsm +32 478 39 38 59, email vincke-brees@telenet.be

De artikelen zijn verkrijgbaar in volgende maten:

·      Broeken en truien: 0/XXS – 1/XS – 2/S – 3/M – 4/L – 5/XL – 6/XXL – 7 – 8/SL – 9 – 10/SSL

·      Buff en bandana zijn in slechts één maat verkrijgbaar.

Op regelmatige tijdstippen zullen de leden ingelicht worden dat een bestelperiode wordt geopend, waarna de gewenste kledij door de leden zèlf dient besteld op de website van de leverancier BIORACER. De kledij dient bij de bestelling ook door de leden aan de firma betaald. Na het afsluiten van de bestelperiode wordt alle kledij geproduceerd en bij voltooiing op naam verpakt en afgeleverd bij Ivan.

Er zal dan ook meegedeeld worden hoe en waar de kledij kan bekomen worden.

Het zichtbaar dragen van de clubkledij (trui en broek) is verplicht. Wie ze niet draagt, krijgt geen punten en geen kilometers. Een uitzondering hierop wordt gemaakt voor:

·      leden die door omstandigheden (nieuw aangesloten leden, beschadigde kledij door bv. een valpartij...) kledij in bestelling geplaatst hebben. Zij krijgen tot het moment dat zij de kledij geleverd krijgen de voorziene punten toegekend, ook al zijn ze (gedeeltelijk) niet in kledij.

·      effectieve regenval. Dan is het toegelaten om een regenjasje aan te trekken boven de clubkledij.

·      leden die in uitzonderlijke omstandigheden vertoeven (bv. Licentiehouders bij wielerbonden). Zij worden verzocht contact op te nemen met de Raad van Bestuur.

Als u in één van deze uitzonderlijke situaties bent, gelieve dit bij de start aan de ritverantwoordelijke te melden. Een lid dat de club en zijn sponsors respecteert, vindt het vanzelfsprekend om de clubkledij te dragen. Het is een uiting van sportiviteit. Het herhaaldelijk meerijden in andere kledij kan aanleiding geven tot uitsluiting.


De eigenschappen van de koerskledij volgens de leverancier Bioracer:

BIBSHORT PROF LYCRA 3.0

Deze volledig vernieuwde derde generatie van de bibshort is ontwikkeld voor maximaal comfort en ondersteuning tijdens lange ritten.

De nieuwe en verbeterde plaatsing van de panelen zorgt voor nog meer compressie op de benen, en verbetert de zichtbaarheid van de sponsor met de grotere, bedrukbare delen.

De ademende Eyelet-bretels zorgen voor een perfecte pasvorm en zijn afgewerkt met een transponderzakje vlak boven het achterpaneel. De pijpuiteinden zijn afgewerkt met een elastische Powerband-antislip.


JERSEY SS PROF BODYFIT

Dit shirt is ontworpen voor comfort de hele dag door, maar biedt tevens een aerodynamisch voordeel. Ongeacht de omvang of de vorm van je lichaam, het shirt volgt je silhouet perfect, zonder strak te zitten of beperkend te zijn.

De Prof Bodyfit Jersey is gemaakt van een polyestermengsel van hoge kwaliteit, met stretch in 4 richtingen, en past zich aan de vorm van je lichaam aan.

De lange aerodynamische clean cut mouwen reiken tot net voor het uiteinde van de biceps. Dit maakt de overgang van materiaal en huid vloeiend en verbetert de aerodynamica. 

Al onze ritsen zijn door YKK gemaakt en hebben een geïntegreerd flip-lock systeem. Omhoog wippen om de rits te openen of te sluiten, naar beneden wippen om in de positie te blokkeren.

De Bodyfit heeft standaard 3 gemakkelijk te bereiken achterzakken. Perfect om alle dingen die je op die lange ritten nodig hebt in op te bergen.

 

Prijzen van de clubkledij:     
Het dragen van de clubkledij


Het dragen van de clubkledij is verplicht. Wie zich hier niet aan houdt, krijgt géén punten!  Maar we zouden daaraan durven toevoegen, doe het niet enkel voor de punten, maar doe het voor de groep. Een groep fietsers met dezelfde uitrusting, is dit geen streling voor het oog?   Enkel bij effectieve regen wordt hierop een uitzondering gemaakt. In geval van twijfel over al dan niet effectieve regen, raadpleeg de maandverantwoordelijke.Koersbroek model elite, kort, met bretellen, met zeem, d/h

€46

Koersbroek model ELITE, kort, zonder bretellen, met zeem, d/h

€46

Koersbroek model sirio, kort, met bretellen, met zeem, d/h

€66

Koersbroek model sirio, kort, zonder bretellen, met zeem, d/H

€66

Koersbroek, driekwart, met bretellen, met zeem, D/H

€56

Koersbroek, driekwart, zonder bretellen, met zeem, D/H

€56

collant met bretellen, met zeem, D/H

€60

collant zonder bretellen, met zeem, D/H

€60

collant met bretellen, zonder zeem, D/H

€53

collant zonder bretellen, zonder zeem, D/H

€53

Zomertrui model bodyfit, korte mouwen, lange rits, D/H

€30

Zomertrui model bodyfit, zonder mouwen, lange rits, D/H

€30

topje voor dames, model bodyfit, zonder mouwen, lange rits

€30

Zomertrui model smooth, korte mouwen, lange rits, D/H

€40

Zomertrui extra FLEECE, lange mouwen, lange rits, d/h

€50

wintertrui, D/H

€85

regenjas, d/h

€70

Body windblock, d/h

€45

Bandana

€10

buff bandido

€10