Tijdrit en clubkampioenschap

WTC Blijf Fit

Sint-Pauwels

De winnaar van 2019 :  Wannes Danneel, met een gemiddelde van meer dan 42 km/u! Proficiat!Clubkampioenschap


Reglement: Wie 85% van de punten behaalt, mag deelnemen aan het clubkampioenschap. Dit gaat meestal door op de 2e zaterdag (voormiddag) van oktober. Het komt erop aan om de gestelde proeven zo nauwkeurig mogelijk uit te voeren en wie de hoogste score behaalt, is clubkampioen. Het aantal en het soort proeven dat elke deelnemer individueel of in groep aflegt, is elk jaar verschillend.

De clubkampioen fietst het volgend jaar in een speciale uitrusting. Deze wordt geschonken door de RVB (winter- en zomertrui) . De kleur van deze uitrusting ligt gedurende 5 jaar vast.


Uitslag clubkampioenschap 2019


Het clubkampioenschap van 2019 bestond uit 6 proeven.  Het parcours ging naar Singelberg in Beveren.  Onderweg passeerde men dan ook nog een pandabeer.  Het was alweer niet gemakkelijk : de deelnemers mochten geen schrik hebben van wat slijk of kasseien. Uiteindelijk kon Wim Dhollander zich net als vorig jaar tot kampioen 2019 kronen. Astère Vercauteren werd alweer 2de en Steven De Wilde maakte het podium volledig.


Proef 1


Proef 2


Proef 3


Proef 4


Proef 5 


Proef 6Je kan hier de einduitslag nog eens nalezen!


Van harte proficiat aan onze nieuwe clubkampioen : Wim Dhollander! En natuurlijk ook een welgemeende proficiat aan de 2de Astère Vercauteren en de 3de Rik Dhollander.

Alle clubkampioenen sinds 1977


Indien je het overzicht van alle clubkampioenen wil bekijken, klik dan hier voor het overzicht.

Copyright © Karel Van Gysel