Tijdrit en clubkampioenschap

WTC Blijf Fit

Sint-Pauwels

De winnaar van 2018 is dezelfde als vorig jaar : Wim Franckaert, met een record gemiddelde van meer dan 43 km/u! Proficiat!

 

 

Clubkampioenschap

 

Reglement: Wie 85% van de punten behaalt, mag deelnemen aan het clubkampioenschap. Dit gaat meestal door op de 2e zaterdag (voormiddag) van oktober. Het komt erop aan om de gestelde proeven zo nauwkeurig mogelijk uit te voeren en wie de hoogste score behaalt, is clubkampioen. Het aantal en het soort proeven dat elke deelnemer individueel of in groep aflegt, is elk jaar verschillend.

De clubkampioen fietst het volgend jaar in een speciale uitrusting. Deze wordt geschonken door de RVB (winter- en zomertrui) . De kleur van deze uitrusting ligt gedurende 5 jaar vast.

 

Uitslag clubkampioenschap 2018

 

Het clubkampioenschap van 2018 bestond uit 6 proeven. Het parcours ging over Belsele, Heimolen en Temse. Het was niet gemakkelijk dit jaar : vele deelnemers hebben dan ook het einde niet gehaald. Uiteindelijk kon Wim Dhollander zich als kampioen 2018 kronen. Astère Vercauteren werd alweer 2de en Rik Dhollander maakte het podium volledig.

 

Proef 1

 

Proef 2

 

Proef 3

 

Proef 4

 

Proef 5 : werd geannuleerd.

 

Proef 6

 

 

Je kan hier de einduitslag nog eens nalezen!

 

Van harte proficiat aan onze nieuwe clubkampioen : Wim Dhollander! En natuurlijk ook een welgemeende proficiat aan de 2de Astère Vercauteren en de 3de Rik Dhollander.

Alle clubkampioenen sinds 1977

 

Indien je het overzicht van alle clubkampioenen wil bekijken, klik dan hier voor het overzicht.

Copyright © Karel Van Gysel