Tijdrit en clubkampioenschap

WTC Blijf Fit

Sint-Pauwels

De winnaar van 2018 is dezelfde als vorig jaar : Wim Franckaert, met een record gemiddelde van meer dan 43 km/u! Proficiat!

 

 

Clubkampioenschap

 

Reglement: Wie 85% van de punten behaalt, mag deelnemen aan het clubkampioenschap. Dit gaat meestal door op de 2e zaterdag (voormiddag) van oktober. Het komt erop aan om de gestelde proeven zo nauwkeurig mogelijk uit te voeren en wie de hoogste score behaalt, is clubkampioen. Het aantal en het soort proeven dat elke deelnemer individueel of in groep aflegt, is elk jaar verschillend.

De clubkampioen fietst het volgend jaar in een speciale uitrusting. Deze wordt geschonken door de RVB (winter- en zomertrui) . De kleur van deze uitrusting ligt gedurende 5 jaar vast.

 

Uitslag clubkampioenschap 2017

 

 

Het clubkampioenschap van 2017 bestond uit 5 proeven. Elke proef ging over hetzelfde parcours en de deelnemers hadden elke keer de keuze uit een A-snelheid, een B-snelheid of een C-snelheid. Patrick Heynink schitterde weer en werd voor de derde maal clubkampioen. Astère Vercauteren werd 2de en Wim Dhollander maakte het podium volledig.

 

Proef 1

 

Proef 2

 

Proef 3

 

Proef 4

 

Proef 5

 

 

Je kan hier de einduitslag nog eens nalezen!

 

Van harte proficiat aan onze oude en tegelijk nieuwe clubkampioen : Patrick Heyninck!

Alle clubkampioenen sinds 1977

 

Indien je het overzicht van alle clubkampioenen wil bekijken, klik dan hier voor het overzicht.

Copyright © Karel Van Gysel